Proizvodi za sportaše

Linija Herbalife24 utemeljena je na znanosti i namijenjena svima. Bilo da ste rekreativni sportaš, redovni posjetitelj teretane ili elitni sportaš – Herbalife24 ima proizvode koji će Vam pomoći da se pripremite, trenirate i oporavite od treninga. Korištenje proizvoda možete prilagoditi Vašem rasporedu treniranja. Dosegnite novu razinu treniranja, postizanja rezultata i oporavka s našom linijom proizvoda za 24-satnu sportsku prehranu.

Jamčimo da je neovisno tijelo provjerilo svaki proizvod iz svake serije u pogledu zabranjenih tvari. U to se možete uvjeriti i sami i pomoću broja partije na pakiranju provjeriti svaki od proizvoda na www.informed-sport.com. Ni jedan proizvod Herbalife24 ne sadrži umjetne boje. Proizvodi Herbalife24 Prolong, Hydrate, Rebuild Strength i Rebuild Endurance ne sadrže umjetne arome.

Rigorozno ispitivanje

Ispitano na zabranjene tvari: Program osiguranja kvalitete Informed-Sport potvrđuje da je uzorak partije od koje je proizveden ovaj proizvod ispitan na zabranjene tvari u vrhunskom laboratoriju za kontrolu dopinga, LGC. Detaljnije na www.informed-sport.com.

100% sigurnost za natjecanje

Herbalife® proizvodi redovito se ispituju te se provjerava ispunjavaju li brojne detaljne specifikacije, kako bi se zajamčila stabilnost proizvoda i osiguralo da sadrže sastojke navedene na etiketama.

Obećajemo da ćemo osigurati da sportaši i treneri mogu vjerovati našim dodacima prehrani, a Nezavisni Herbalife Članovi ih nuditi s punim samopouzdanjem.

Linija Herbalife proizvoda za sportaše – Herbalife24
Linija Herbalife proizvoda za sportaše – Herbalife24