Poslovna prilika

Otkrijte Herbalife poslovnu priliku

Tako što postajete Herbalife nezavisni Član imate priliku povećati svoje prihode i pritom pomažući ljudima da zadovolje svoje nutricionističke potrebe. Možete raditi puno radno vrijeme ili honorarno, kako odgovara vašem rasporedu i graditi svoj posao, prodavati proizvode koji su provjerene i visoke kvalitete koji nisu dostupni u slobodnoj prodaji. Ekskluzivnost naših pomoći će vam da izgradite bazu vjernih konzumenata, koji će vam se obraćati za potporu i savjet.

Ne morate biti stručnjak u prehrani da biste postali Herbalife nezavisni Član jer ćete dobivati potporu koju trebate. Kada se prijavite za Herbalife nezavisnog Člana, dobiti ćete detaljne upute od vašeg Herbalife trenera koji će vam biti potpora za sva vaša pitanja i koji će vam pomoći da završite trening.

herbalife marketing plan
Herbalife marketing plan

Započnite pozitivnu promjenu već danas! Ispunite obrazac za više informacija.

Odricanje odgovornosti – Kada razmatrate ili uspoređujete poslovne prilike imajte na umu da promotori ili sudionici lanca prodaje prema zakonu ne smiju nikoga nagovarati na plaćanje obećavajući povlastice od uključivanja drugih osoba u organiziranu prodaju. Ne dajte se obmanuti tvrdnjama o lakom ostvarivanju velikih zarada.