O Herbalifeu

O kompaniji Herbalife nutrition

Herbalife Nutrition je globalna kompanija za prehranu, čija je svrha učiniti svijet zdravijim i sretnijim.

Kompanija je od 1980. godine posvećena svojoj misiji za prehranu – mijenjati živote ljudi odličnim prehrambenim proizvodima i programima. Kompanija zajedno sa Nezavisnim Herbalife Nutrition Članovima predano doprinosi rješavanju globalnih problema nekvalitetne prehrane i pretilosti, sve starijeg stanovništva i naglog porasta troškova javnog zdravstva, kao i poticanju poduzetništva kod svih dobnih skupina. Nudimo proizvode vrhunske kvalitete utemeljene na znanosti, koji su najvećim dijelom proizvedeni u našim vlastitim pogonima. Isto tako nudimo osobno savjetovanje Nezavisnih Herbalife Nutrition Članova i podršku zajednice koja nadahnjuje naše kupce da žive zdravijim i aktivnijim načinom života.

Herbalife Nutrition proizvodi za ciljanu prehranu, kontrolu težine, energiju i fitnes te osobnu njegu dostupni su isključivo preko predanih Nezavisnih Herbalife Nutrition Članova u više od 90 zemalja.

U okviru svoje predanosti društvenoj odgovornosti, Herbalife Nutrition podupire Zakladu Herbalife Nutrition Foundation (HNF) i njene programe Casa Herbalife koji pomažu da djeca u potrebi dobiju kvalitetnu prehranu. Kompanija isto tako ponosno sponzorira više od 190 vrhunskih sportaša, timova i događaja širom svijeta, između ostalih i Cristiana Ronalda, LA Galaxy te brojne olimpijske timove.

Herbalife Nutrition ima otprilike 8.300 zaposlenih u čitavom svijetu, a njene dionice su uvrštene na njujoršku burzu (NYSE: HLF) s ostvarenom neto prodajom u vrijednosti od oko 4,4 milijarde $ u 2017. godini. Želite li saznati više, posjetite Herbalife.com ili IAmHerbalife.com.

Herbalife tim znanstvenika
Herbalife tim znanstvenika

Kompanija također poziva ulagače da posjete web stranicu za odnose s ulagačima na ir.herbalife.com, gdje se stalno ažuriraju financijski i ostali podaci te objavljuju nove informacije.

O zakladi Herbalife Nutrition Foundation
Zaklada Herbalife Nutrition Foundation (HNF) je neprofitna korporacija prema članku 501 (c)(3) Zakonika Sjedinjenih Država predana osiguravanju kvalitetne prehrane i edukacije o prehrani djeci u čitavom svijetu. HNF podupire više od 130 programa i svakodnevno promiče zdrav rast i razvoj djece. Predani smo u našim nastojanjima da djeci osiguramo kvalitetnu prehranu za ljepšu budućnost. HNF se isto tako često uključuje u akcije pružanja pomoći nakon prirodnih katastrofa. Opširnije o zakladi HNF i mogućnostima da i vi pomognete djeci u našim programima možete saznati na HerbalifeNutritionFoundation.org.