Živjeti zdravo

Izazov za um i tijelo

Živite svjesno i postanite nova osoba

Svatko od nas ima prijatelja koji se uvijek čini sretnim, zdravim i u dobroj kondiciji. Želite li i vi biti takvi?

Ako je tako, otkrit ćemo vam tajnu takvih ljudi: radi se jednostavno o tome da su pronašli ravnotežu u svojem načinu života. A to možete i vi.

U svakome od nas krije se bolje izdanje nas samih – samo ga trebamo otkriti. To je netko tko izgleda bolje, osjeća se sretnije i u stanju je od života izvući ono najbolje. Pomoći ćemo vam da otkrijete tu osobu u sebi u 10 jednostavnih koraka.

Za početak, možete optimizirati svoju tjelesnu građu kroz zdrav, aktivan način života. Kombinirajte uravnoteženu prehranu s redovnom tjelesnom aktivnošću. U svemu tome možete dobiti osobnu potporu svojeg Herbalife Nutrition coacha. Dakle, jeste li spremni za promjenu?

Izazov za um i tijelo

Svatko od nas različito napreduje u nastojanju da živimo zdravo i aktivno, a ovisno o tome što nam se inače događa u životu, svakome se može dogoditi da na tom putu malo ‘zapne’. Zato je važno dobro procijeniti u kakvoj ste kondiciji, kako biste bili sigurni da ćete dobro podnijeti svoj plan vježbanja.

Ako momentalno baš i niste tjelesno aktivni, počnite s malim promjenama načina života. Recimo, umjesto gradskim prijevozom ili automobilom mogli biste na posao odlaziti pješice ili biciklom. Dok gledate televiziju, koristite stacionarni bicikl ili pokretnu traku za trčanje. Vrtlarite i usput steknite bolju kondiciju. Ili spojite ugodno s korisnim i vježbajte u društvu prijatelja!

Čim odlučite poraditi na svojoj transformaciji, počet ćete primjećivati promjene – ne samo u svojem izgledu, već i u svojem stavu. Osim toga, shvatit ćete da svaka i najmanja promjena puno znači: recimo, kada osjetite da vam je odjeća nešto komotnija, kada dobijete kompliment od prijatelja i članova obitelji. Postupno ćete intuitivno birati zdraviju prehranu i tjelesnu aktivnost, ili promijeniti način kako se nosite sa stresom. Kada postignete svoj cilj, možda ćete uvidjeti da održavanje postignutih rezultata donosi svoje izazove. Sve je to normalno!

Sada vam je cilj zadržati stvari kako jesu – svakoga dana. Nastavite donositi zdrave odluke i podsjetite se koliko ste već uspjeli postići.

Formula 1 Dijetetski proizvod za kontrolu težine – Fruits of the forest