Planovi obroka

Pet manjih obroka može biti bolje od tri veća obroka. Ako jedete češće, a obroci zu zdravi i manji, može vam biti lakše da tijekom dana budete umjereniji i ujedno osigurate da nećete imati napadaje gladi.

Zdrav doručak

Da biste na najbolji način započeli svoj dan, trebate dobar izvor složenih ugljikohidrata i dovoljno ;proteina, vitamina i minerala. Herbalife zdrav doručak brzo se spravlja, ukusan je i pun esencijalnih nutrijenata te vam pomaže u razvijanu nemasne mišićne mase uz kontrolirani broj od 220 kcal. Hranjivo i praktično rješenje za jutarnju užurbanost.

Zdrav međuobrok

Zdravi međuobroci u kontroliranim porcijama dragocjeni su kako ne biste posegnuli za nezdravim grickalicama koje vam mogu donijeti neželjene kilograme.
Kušajte Proteinsku pločicu kao ukusan međuobrok bogat proteinima.

Zdrav ručak

Ako kontrolirate težinu, uzmite Formula 1 Shake. Ima kontrolirani broj kalorija, a bogat je proteinima koji razvijaju nemasnu mišićnu masu. Osim toga, pomaže uravnotežiti energiju, pa možete izbjeći nezdravo grickanje tijekom dana.
Ako želite održati svoju postojeću tjelesnu težinu, pojedite uravnoteženi ručak od raznolikih namirnica.

Zdrav međuobrok

Tijekom dana pojedite zdrav međuobrok. Uzmite svježe voće, a želite li ukusan proteinski međuobrok, kušajte Proteinsku pločicu ili Gurmansku juhu od rajčice.
Zdravi međuobroci s kontroliranim brojem kalorija važni su u svakodnevnoj prehrani, a ako su bogati proteinima, pomoći će u razvoju nemasne mišićne mase.

Zdrava večera

Pojedite uravnoteženu večeru od raznolikih namirnica, koja sadrži mješavinu nemasnih proteina, složenih ugljikohidrata i raznolikog povrća.

Želite izgubiti na težini? Uzmite dva Formula 1 shakea dnevno.
Želite održati težinu i tražite nešto za svakodnevnu prehranu? Popijte jedan Formula 1 shake dnevno.

Formula 1 Dijetetski proizvod za kontrolu težine
Formula 1 Dijetetski proizvod za kontrolu težine